LIBERTY-STOF

FLORENCE MAY

Florence May is geïnspireerd op een handgeschilderd kunstwerk uit de Liberty-archieven met een overvloed aan wilde bloemen, typisch voor het Engelse platteland. Klaprozen, margrieten, narcissen, primula's, rozen, korenbloemen en myosotis volgen elegant een subtiel patroon dat doet denken aan lange lentewandelingen tussen prachtige velden.
Ontdekken

HET MERK FAGUO

FAGUO, een Frans merk opgericht in 2009, ontwerpt kledingcollecties met een steeds kleinere koolstofvoetafdruk voor onze generatie op zoek naar een hybride leven, tussen de stad en het bos, waarin zachte mobiliteit alomtegenwoordig is.
Ontdekken

TAFELLAKEN IN ‘TOILE DE JOUY’-STIJL

Schetsen en landschappen in ‘toile de Jouy’-stijl, afgewerkt in verfijnd groen en blauw: nieuwe versies van deze legendarische print die doorheen de tijd even mooi blijft.
Ontdekken

Collectie Feesten en Huwelijken

MEER DAN 40 JAAR GELEDEN...

Het mooie verhaal:

Cyrillus, da’s het prachtige verhaal van een onderneemster die beslist om een lijn mooie klassiekers te ontwerpen voor haar kinderen. Het verlangen groeit en een eerste collectie geïnspireerd op de modehuizen komt tot stand. Kwaliteitsstoffen, gestructureerde modellen, iconische stijlen kenmerken de eerste creaties./p>


Mooie, chique en elegante mode wordt voor iedereen toegankelijk...

Ontdek ons merk