Alle uitverkoopprijzen

Grafische lijnen en een driekleurige sfeer voor deze collectie geïnspireerd op onze tijdloze stukken en Franse sport! Deze collectie, geïnspireerd op de tijdloze Cyrillus en de Franse sport, biedt grafische en elegante stukken en accessoires: van iconische matrozentopjes van biologisch katoen tot tijdloze poloshirts versierd met geborduurde monogrammen, elk stuk belichaamt het perfecte huwelijk tussen tijdloosheid en sport. De dames- en herenlooks zijn beschikbaar voor kleine meisjes en jongens om sportieve en matchy looks te creëren!
Ontdekken

Collectie Feesten en Huwelijken

Huwelijken, verjaardagen, doopfeesten, speciale gelegenheden... Onze mooie jurken en feestoutfits zijn klaar om te lopen, dansen, lachen, zwieren en hoogtepunten te vieren in stijl.
Ontdekken
Eerste dagen

Nieuwe babycollectie

Eerste dagen, eerste maanden, eerste lachjes, eerste pareltjes uit onze NIEUWE BABYCOLLECTIE!
Ontdekken

Tijd voor jurken

Kort, mouwloos, midi, hemd, lang… onze JURKEN zijn helemaal summerproof en klaar voor zee, strand, terrasjes, zonovergoten plekken! Fleurig, zonnig geel, resoluut casual, voor zomeravonden of geïmproviseerde apero’s, in linnen, seersucker, met borduursels of stroken… deze seizoensjurkjes zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie. Onze stylisten stoppen ze voor de zomer in een iets lichter, maar nog steeds stijlvol en vrouwelijk jasje!
Tot -60%* op onze jurken

Collectie Feesten en Huwelijken

MEER DAN 40 JAAR GELEDEN...

Het mooie verhaal:

Cyrillus, da’s het prachtige verhaal van een onderneemster die beslist om een lijn mooie klassiekers te ontwerpen voor haar kinderen. Het verlangen groeit en een eerste collectie geïnspireerd op de modehuizen komt tot stand. Kwaliteitsstoffen, gestructureerde modellen, iconische stijlen kenmerken de eerste creaties./p>


Mooie, chique en elegante mode wordt voor iedereen toegankelijk...

Ontdek ons merk