De aangeboden aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen die elders worden aangeboden. Niet geldig bij aankoop van Cyrillus cadeaubonnen.


*Lichte zomerprijsjes

Lichte zomerprijsjes zijn geldig op gemarkeerde artikelen tot 22/008/2023 zolangde voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere lopende acties of met een actiecode. 

*Herfstdeal: -15€ op alle herfst-winter 2023 collecties vanaf 89€ aankoop van 20/09/2022 tot 03/10/2022, in de winkel en op cyrillus.be/nl. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere actuele promotie-aanbiedingen. Alleen geldig op herfstwintercollecties, exclusief lichte zomerprijzen.

Niet geldig op de collecties Veja, Charvet, La Rochère, Costa Nova, Play & Go, Vilac, Minikane, Veja en solidaire artikelen.

*In het geval van een promotie met een vaste korting, wordt de vaste korting evenredig verdeeld over elk artikel van de bestelling. Bij retour van een deel van de bestelling, zal de korting worden afgetrokken van de terugbetaling.

*Thuisbezorging is gratis vanaf een aankoopbedrag van €79. Korting direct toegepast in het winkelmandje.


-10% supplémentaires dès 2 articles soldés achetés jusqu’au 31/07/23. Non cumulable avec une autre offre promotionnelle.

Nederlands