het merk

"We geloven in duurzame mode met tijdloze items die worden doorgegeven en een verhaal vertellen..."

MEER DAN 40 JAAR GELEDEN...
werd Cyrillus bedacht en opgericht door een vrouw.

Cyrillus is het prachtige verhaal van een onderneemster die besluit om een lijn mooie klassiekers voor haar kinderen te ontwerpen. Het verlangen groeit en een eerste collectie geïnspireerd op de modehuizen komt tot stand. Kwaliteitsstoffen, gestructureerde modellen en iconische stijlen kenmerken de eerste creaties. Mooie, chique en elegante mode wordt voor iedereen toegankelijk…

Tegenwoordig staan nog steeds het gezin en de voorliefde voor mooie dingen centraal, zijn knowhow en diezelfde passie nog steeds onze drijfveer, vandaag en ook voor morgen…

Filosofie

U, uw kinderen, uw gezin… Jullie zijn de rode draad doorheen onze collecties.

"Kledingstukken ontwerpen die een referentie vormen in de modewereld, duurzame modellen die uw levensmomenten kleuren."
We geloven in duurzame mode met tijdloze items die worden doorgegeven en een verhaal vertellen. We geven de voorkeur aan stijl, een sobere en klassevolle stijl die tegelijk klassiek en ongedwongen is. We denken dat mooie dingen tijd vragen en heel wat knowhow, verfijning en nauwkeurigheid vereisen. Onze collecties weerspiegelen onze veeleisendheid, ze tonen onze ambities van een mode voor u, samen met ons… die gericht is op morgen!

Stijl

Klassiek met een Franse touch

Dat is onze stijl: klassiek
met een twist!

Het perfecte evenwicht tussen de mannelijk/vrouwelijke sfeer en de Angelsaksische invloeden die onze collecties verrijken: traditionele Engelse codes, Liberty-, William Morris- en prince-de-gallesstoffen, authentieke en nobele wollen stoffen… en de preppy stijl van de Amerikaanse East Coast met zijn prestigieuze universiteiten, Cape Cod en emblematische modefiguren.

Onze stylisten en ontwerpers bedenken en maken tijdloze items, exclusieve en elegante creaties die volledig stroken met de trends en met onze definitie van “klassiek met een Franse touch”.

"De Cyrillus-stijl is een evenwicht tussen mooie mannelijk/vrouwelijke klassiekers gepimpt met Angelsaksische accenten en een tikkeltje charme, zonder een vorm van feelgood nostalgie te vergeten!"

Géraldine D,
Directrice Stijl bij Cyrillus

Onze Creatieve studio, rue Vignon, Parijs.
knowhow

Onze knowhow, 1 creatieve studio, 1 ontwerpatelier

Al onze creaties zijn uniek, bedacht, ontworpen en tot leven gebracht door ons team van 15 stylisten en ontwerpers.

alle stappen van het ontwerpproces

Kwaliteit

We zijn u kwaliteit verschuldigd…

We willen graag trots zijn op al onze items, van schets tot fabricage, we willen dat ze tijdloos zijn en langdurig mooi blijven.
We zetten in op natuurlijke en duurzame materialen, we besteden veel zorg aan de modellen, volumes en afwerkingen en we controleren zorgvuldig elke stap van het ontwerpproces.

Was een model toch niet helemaal uw ding? We horen heel graag hoe we het kunnen verbeteren.

"Onze ontwerpen zijn hoofdzakelijk samengesteld uit natuurlijke, meer duurzame en slijtvaste materialen."

Fabricage

Hand in hand…

We produceren overal ter wereld, en vooral daar waar knowhow, kwaliteit en respect voor onze verbintenissen te vinden zijn.
Ook al is de weg lang en complex, toch voorzien we erin om voor de volgende seizoenen onze productiebronnen dichterbij te brengen.

Al onze leveranciers, fabrikanten en ateliers worden gekozen voor hun expertise. Het is een relatie gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect die ons met elkaar verbindt.

Beter produceren, beter consumeren en respect tonen voor wat ons omringt.
Ontdek binnenkort het programma 'Cyrillus engageert zich'.

Nos engagements