In detail…

NIEUWE WONINGCOLLECTIE

“DE KUNST VAN HET FAMILIELEVEN”

Wanneer we onze woning binnenwandelen, is de toon meteen gezet: het oude meubel van tante Simone pronkt in de hal, het parket kraakt, de kleinste trappelt vrolijk rond, de muren in 2 kleuren komen schitterend tot hun recht, de geur van een stoofschotel ontsnapt uit de keuken, de woonkamer is een verzameling van gekleurde kussens, kunstwerken en enkele chiné decoratie-items... In ons interieur, onze woning streven we naar harmonie, naar een plek boordevol kleine gelukjes, emoties en herinneringen waar we volledig tot rust kunnen komen en onszelf kunnen zijn. We gaan op zoek naar een evenwicht tussen pareltjes uit het verleden en creaties van nu. Elegant, apart, persoonlijk, onvolmaakt... deze woning leeft, bruist en lijkt heel erg op ons.

Van een gerenoveerde oase van rust op het platteland in Normandië tot een inspirerende flat in het XIe arrondissement van Parijs... In een woning doet elk object, meubel of bord, elke bedset, sprei of lamp denken aan een bepaald moment, aan de jaren die voorbijgaan en de herinneringen die worden gemaakt.

Onze Woningcollectie heeft die ambitie om te passen bij een levensstijl waarin het gezin centraal staat. Onze ontwerpen zijn afgestemd op het drukke, gelukkige leven van hedendaagse gezinnen. Wandel door de deur, kom binnen en ga op ontdekking. We hebben zo veel mooie dingen met u te delen...